Rovarirtás budapesti munkahelyeken

Rovarirtás Budapesten akik a profi megoldásokat kedvelik

Rovarirtás budapesti irodákban és munkahelyen.

Rovarirtás telefonja: 06-20-2374592

Bogarak kerültek a budapesti irodába? Nem tud nyugodttan Budapesten a munkahelyén dolgozni? Hívjon minket bizalommal!

Rovarirtás mely nem akadályozza az ott folytatott munkát !

Munkahelye egy iroda, vagy egy üzemi konyha Budapesten? -legyen bármilyen jellegű munkahely a rovarirtás technológiáját mi Önökhöz igazítjuk! Biztosítjuk Önöket hogy Budapesten végzendő munkánk során nem zavarjuk az ott dolgozókat. Tisztaságot és rendet hagyunk magunk után. Ezért korszerű színtelen szagtalan készítményekkel végezzük a budapesti rovarirtást, ugyanakkor elűzzük a nem kívánatos rovarokat.

Mit kell önnek tennie hogy a rovarirtás zökkenőmentes legyen ?

Biztosítani a rovarirtó számára a bejutást minden helységbe. A padlószintet szabaddá kell tenni a különböző tárgyaktól. Pl. táskák, cipők, papucsok. A gyors haladás érdekében előkészíteni a kulcsokat az zárva tartott helyiségekhez. Esetlegesen információt adni hogy mely területeken látnak gyakran rovarokat

Rovarirtás mennyi időt vesz igénybe ?

Egy budapesti iroda területe kb. 100 és 200 négyzetméter között mozog. Ekkora helyiséget a rovarirtó kollégák kb. húsz perc alatt elvégi a rovarirtási feladatát.

Hogyan éri el a rovarirtás telefonos kapcsolatát?

Ügyfélszolgálatos kollégánkat a 06-20-2374592 számon hívhatja! Készséggel áll az Ön illetve Önök rendelkezésre. Megbeszélik a részleteket, leadja a megrendelést pontos név cím megadásával.

Hogyan fizetheti a rovarirtás számláját?


Fizethet készpénzzel vagy banki átutalással. A rovarirtás számláját elszámolhatja költségként! Mi kiállítjuk a számlát és Önöknek tizenöt nap áll rendelkezésre hogy kifizessék a rovarirtás árát.